Kerstlunch, -brunch en -diner

Kerstlunch vanaf 12.00 uur in onze Brasserie

Trio uit “de zee”

Carpaccio van zeeduivel, ambachtelijke garnalenkroket en een tartaar van coquille

Of

Trio uit “het bos”

Carpaccio van wildzwijnham, ambachtelijke fazantkroket en een wildpaté van eend

***

Gebakken hertenhaas met een goulash van hert en een saus van La Chouffe Cherry, geserveerd met zuurkool en stoofpeer

Of

Gebakken zeewolf met een saus van Hollandse krab en gambaspiesje, geserveerd met pastinaak, aardpeer en pompoen

***

Witte chocolade, pistache, nogatine parfait met merengue en een cannnelloni van pure chocolade

€ 32,50 p.p.

 

 

 

Kerstbrunch buffet vanaf 12.00 uur in onze Heidepoortzaal

Velouté van aardperen met uitgebakken spekjes, peterselie en lavas schuim

***
Wildpaté van eend met een cumberlandsaus
Gerookte zalm, salade Hollandse garnalen, gerookte paling, gemarineerde jumbo garnalen en furikake mayonaise
Carpaccio van hert met paddenstoelen en cassisdressing
Salade van rode kool met appel en rozijnen
Diverse broodsoorten met roomboter en kruidenboter van de Lodge

***
Hertenbiefstuk met saus van bockbier en peperkoek
Visstoof met groenten, kreeftensaus en Hollandse garnaaltjes
Wildstoofvlees op wijze van de Lodge met crème de cassis en kruidkoek
Aardappelgratin en aardappelkroketjes

***
IJstaart van vanille roomijs en chocolade roomijs met warm bosfruit

€ 32,50 p.p.

 

 

 

 

Kerstdiner vanaf 18.00 uur in onze Brasserie

Trio uit “de zee”
Carpaccio van zeeduivel ambachtelijke garnalenkroket en een tartaar van coquille

***
Cappuccino van licht gebonden fazantbouillon en schuim van zwarte bes

***
Parelcouscous met roodpootpatrijsfilet omwikkeld met spek en espuma van pompoen

***
Spoom van witte perziksorbetijs en cava

***
Gebakken hertenhaas met een goulash van hert en een saus van La Chouffe Cherry geserveerd met zuurkool en stoofpeer

***
Grand dessertbuffet Lodge Visdonk

€ 57,50 p.p.