Dineren

Voorgerechten

. Carpaccio van tonijn met wakamesalade en een soja-/sesamdressing     14

. Cocktail van Hollandse en cocktail garnalen met meloen, cocktailsaus en bieslook     17

. Rilette van gekonfijte eend met geroosterde ciabatta en gerookte eendenborst     14

. Vitello Tonato met tonijnmayonaise, kappertjes en pijnboompitten     15

. Witlofsalade met appel en een geitenkaasloempia     12

 

Soepen

. Velouté van krab, garnaaltjes en gamba geserveerd met geroosterd brood en rouille mayonaise     10

. Gebonden soep van pomodori tomaten, puntpaprika, balletjes en spekjes geserveerd met geroosterd knoflookbrood     6

. Winterse Visdonksoep met bospaddenstoeltjes, croutons en spekjes     7

Bij de voorgerechten serveren wij brood met smeersels

 

Vis Hoofdgerechten

. Noordzeetong in roomboter gebakken met remouladesaus en citroen     36

. “Paling in ’t groen” stoofpaling in een saus van zuring en groene kruiden     29

. Tagliatelle scampi met garnalen en kreeftensaus     24

. Tongrolletjes gevuld met zalm geserveerd met Hollandaisesaus en witte druifjes     26

. Tonijnsteak van de grill met grof zeezout en salsa van tomaat     24

 

Vlees Hoofdgerechten

. Duo van speenbig, filet en rack, geserveerd met een saus van Duvel, mosterd en appelstroop     25

. Parelhoenderfilet gevuld met ganzenlever en avocado geserveerd met een saus van groene appel     24

. Ribeye (ca. 350 gr) met saus naar keuze: port-, truffel-, roquefort- of pepersaus     29

. Tournedos (ca. 175 gr) met saus naar keuze: port-, truffel-, roquefort- of pepersaus     29

. Ladysteak (ca. 125 gr) met saus naar keuze: port-, truffel-, roquefort- of pepersaus     22

. Open ravioli met bospaddenstoeltjes, bataat, gepocheerd ei en mierikswortel     20

 

Bij het hoofdgerecht serveren wij frietjes met mayonaise

Supplement gebakken aardappeltjes     3

Supplement salade     3

 

Desserts

. Dame Blanche: vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom     7

. Trio van chocolade: chocoladebol met chocolademousse en chocolade ijs     9

. Tonkabonen crème brûlée met pistache ijs     9

. Sorbet van cassisijs en roodfruit met cava en 7up     8

. Dessert van het Visdonk menu     8

. Kaasplank: Morbier, St. Bernardus, Epoisses en Valdeon met appelconfituur en notenbrood      13

 

Samengestelde koffies

Onze samengestelde koffies worden geserveerd met geslagen ongezoete room

. Irish koffie met Whisky     7,50

. French koffie met Grand Marier      7,50

. Mexicaanse koffie met Licor 43      7,50

. Spaanse koffie met Tia Maria      7.50

. Italiaanse koffie met Amaretto      7,50

. Eekhoorntjesdreef koffie met Notenlikeur     7,50

 

Smakelijk genieten!