Dineren

Voorgerechten
• Terrine van wilde eenden konfijt met in rode port gewelde pruimen en hazelnoten 9
• Trio van tonijn, tartaar, tataki en carpaccio met wasabi, furikake en een tomatenbavarois 12
• Trio van wild, kroket van fazant, wildpate en een wildzwijnham 13
• Gerookte paling en uitgebakken spekjes op een appel/aardappelsalade met truffelmayonaise 11
• Carpaccio van gemarineerde hertfilet met paddenstoelen met cassisdressing en uitgebakken spekjes 12
• Spiesje van caprese, mozzarella en tomaat met pesto en balsamico gelei 9

Soepen
• Velouté van krab, garnaaltjes en gamba geserveerd met geroosterd brood en rouille mayonaise 9
• Gebonden soep van pomodori tomaten, puntpaprika, balletjes en spekjes geserveerd met geroosterd knoflookbrood 7
• Soep van de maand 7

Bij de voorgerechten serveren wij brood met smeersels

Vis Hoofdgerechten
• Noordzeetong in roomboter gebakken met remouladesaus en citroen 33
• Gegrilde Doradefilet met olijfolie en paprikacoulis 21
• Op de huid gebakken zalm met een saus van Lodge Visdonk wijn en een spiesje van gamba 24
• Tonijnsteak van de grill met grof zeezout en salsa van tomaat 24
• Ravioli gevuld met ricotta, spinazie, paprikacoulis en gebakken salie 20

Vlees Hoofdgerechten
• Een combinatie van in Bokbier gestoofde hertenbout en gebakken hertenhaas, paddenstoeltjes en een saus van peperkoek met Bokbier 24
• Hele hazenrug met een saus van appelstroop en mosterd 29
• Met spek omwikkelde roodpootpatrijsfilet en een gekonfijt kwartelboutje met een saus van honing en truffel 24
• Gestoofde konijnenbout met een sinaasappel/abrikozen saus 21
• Tournedos (ca. 175 gr) met saus naar keuze: port-, truffel-, roquefort- of pepersaus 29
• Ladysteak (ca. 125 gr) met saus naar keuze: port-, truffel-, roquefort- of pepersaus 22

Bij het hoofdgerecht serveren wij frietjes met mayonaise
Supplement gebakken aardappeltjes 3
Supplement salade 3

Desserts
• Mandarijnen cheesecake met sorbetijs van bloedsinaasappel 8
• Speculaas parfait met notencrumble en crème anglaise 8
• Bavarois van bosbessen met chocolade- en bramenijs 8
• Dessert van het Visdonk menu 8
• Kaasplankje van de “Kaasgraaf” met appelconfituur en notenbrood 9

Samengestelde koffies
Onze samengestelde koffies worden geserveerd met geslagen ongezoete room

• Irish koffie met Whisky 7,50
• French koffie met Grand Marnier 7,50
• Mexicaanse koffie met Licor 43 7,50
• Spaanse koffie met Tia Maria 7,50
• Italiaanse koffie met Amaretto 7,50
• Eekhoorntjesdreef koffie met Notenlikeur 7,50