Dineren

Voorgerechten

  • Gebakken Tiger-gamba’s (5 st) in een groene kruidensaus met gerookte look, tomaat en sjalot     13
  • Gemarineerde gravad lachs (zalm) met Hollandse garnalen en een mosterddilledressing op geroosterd brood     12
  • Tartaar van Pastrami met een crème van geitenkaas en een dressing van gepofte knoflook     12
  • Gemarineerde kippendijen “cake” met een krokantje van kip en een dressing van gerookte paprika     10
  • Boswachter salade met langzaam gegaard en gegrild spek, bloedworst en appel     11
  • Rouleau van gepofte paprika gevuld met roomkaas en een stroop van balsamico     9

Soepen

  • Velouté van krab, garnaaltjes en gamba geserveerd met geroosterd brood en rouille mayonaise    9
  • Gebonden soep van pomodori tomaten, puntpaprika, balletjes en spekjes geserveerd met geroosterd knoflookbrood     7
  • Soep van de maand     8

Bij de voorgerechten serveren wij brood met smeersels

 

Vis Hoofdgerechten 

  • Noordzeetong in roomboter gebakken met remouladesaus en citroen     33
  • Oosterse tonijnsteak gebakken met furikake kruiden en een saus van soja/sesam     25
  • Gebakken roodbaarsfilet en Tiger-gamba, geserveerd in een krabsaus met gerookte knoflook     24
  • Skreifilet (winterkabeljauw) met een warme tuinkruiden vinaigrette     23

Vegetarische Hoofdgerechten

  • Groentetaartje gevuld met ratatouille met een dekseltje van bladerdeeg en een saus van Provençaalse kruiden     18
  • Rolletje van savooiekool gevuld met tomatenrijst geserveerd met een licht pittige coulis van paprika     18

Vlees Hoofdgerechten

  • Gestoofde rundersukade in een saus van winterbockbier, paddenstoelen, rozemarijn en sjalotten     22
  • Surf & Turf van kalfsoester met Tiger-gamba, rood/groene peperbesjes en krabsaus     23
  • Gebraden parelhoender gevuld met paddenstoelen, bacon en sjalot met een saus van groene kruiden     20
  • Ossenhaasfilet (Tournedos, 175 gr) met saus naar keuze: peper-, port- truffel- of roquefortsaus     27
  • Ladysteak (Tournedos, 125 gr) met saus naar keuze: peper-, port-, truffel- of roquefortsaus     22

Bij het hoofdgerecht serveren wij frietjes met mayonaise

Supplement gebakken aardappeltjes     3

Supplement salade     3

 

Desserts

  • Dessert van het Lodge Visdonk menu     8
  • Vanillemousse met frambozencoulis, biscuit en merengue     8
  • Parfait van kersen met een saus van chocolade     8
  • Coupe met mokkaroomijs, chocoladeschaafsel en karamelsaus     8
  • Kaasplankje met een shotje rode port     12

 

Samengestelde koffies

Onze samengestelde koffies worden geserveerd met geslagen ongezoete room

  • Irish koffie met Whisky     8
  • French koffie met Grand Marnier     8
  • Mexicaanse koffie met Licor 43     8
  • Spaanse koffie met Tia Maria     8
  • Italiaanse koffie met Amaretto     8
  • Eekhoorntjesdreef koffie met Notenlikeur     8

 

Smakelijk genieten!