Menu Lodge Visdonk

Wildplankje met wildzwijnham, eend en wildpaté geserveerd met geroosterde ciabatta

of
Salade van gerookte makreel met Roseval aardappel en crème fraîche

of

Drie vegetarische bereidingen van pompoen: gepofte pompoen, pompoenconfit en pompoensoep

***
Soep (+ 3,50)
Cappuccino van licht gebonden fazantbouillon met preiringetjes en saffraan

***
Gebakken hertenhaas met bospaddenstoelen en mosterdsaus, geserveerd met bloedworst, zuurkool en stoofpeer

of
Gestoomde scholfilet op klassieke wijze: Hollandaisesaus, Hollandse garnalen en druifjes

of
Tarte tatin van rode ui met een crème van kastanje, geserveerd met oesterzwam en rode port stroop

***
Apfelstrudel met vanillesaus en kaneelijs

of
Kaas van de Kaasgraaf uit Roosendaal (+ 4,50)

33,50 p.p.

 

Smakelijk genieten!