Menu Lodge Visdonk
Voorgerecht keuze
Carpaccio van ossenworst met piccalillymayonaise, oude brokkelkaas en gebrande zilveruitjes
Verse zalm ingelegd in Gin-Tonic met limoenrasp, groene asperges, buffelmozzarella en citrusdressing
Tartaartje van gepofte rode paprika met lavaskruid, Parmezaan, pittenmix en rucola
Extra gang (+ 7 euro)
Rode paprikasoep met mascarpone, basilicumolie en croutons
Hoofdgerecht keuze
Diamanthaasje omwikkeld met spek, seizoengroenten en een saus van geroosterde sjalotten
Doradefilet met een korst van zwarte olijven, geroosterde paprika, seizoengroenten en een beurre-blanc saus
Thaise groenten curry met kruidenrijst en een groente loempia
Surf & Turf, ladysteak (ossenhaas) met gamba spies en kreeftensaus (+ 5 euro)
Roodbaarsfilet met garnalenrisotto en beurre blanc met een groenten kroketje (+ 5 euro)
Desserts keuze
Tiramisu van Licor 43 met cappuccinoroomijs
Trio van chocolade met wit chocolade ijs en Frangelico koffiestroop
Coupe dame blanche met warme chocolade saus en Oreo`s
Kaasplankje met 4 kaasjes, vijgenbrood, vijgencompote en een shotje rode port (+ 3 euro)
3 gangenmenu 39,50 euro p.p.
Smakelijk genieten!