Menu Lodge Visdonk

Voorgerecht keuze

Carpaccio van ossenworst met piccalillymayonaise, oude brokkelkaas en gebrande zilveruitjes

Verse zalm ingelegd in Gin-Tonic met limoenrasp, groene asperges, buffelmozzarella en citrusdressing

Tartaartje van gepofte rode paprika met lavaskruid, Parmezaan, pittenmix en rucola

 

Extra gang (+ 7 euro)

Rode paprikasoep met mascarpone, basilicumolie en croutons

 

Hoofdgerecht keuze

Diamanthaasje omwikkeld met spek, seizoengroenten en een saus van geroosterde sjalotten

Doradefilet met een korst van zwarte olijven, geroosterde paprika, seizoengroenten en een beurre-blanc saus

Thaise groenten curry met kruidenrijst en een groente loempia

Surf & Turf, ladysteak (ossenhaas) met gamba spies en kreeftensaus (+ 5 euro)

Roodbaarsfilet met garnalenrisotto en beurre blanc met een groenten kroketje (+ 5 euro)

 

Desserts keuze

Tiramisu van Licor 43 met cappuccinoroomijs

Trio van chocolade met wit chocolade ijs en Frangelico koffiestroop

Coupe dame blanche met warme chocolade saus en Oreo`s

Kaasplankje met 4 kaasjes, vijgenbrood, vijgencompote en een shotje rode port (+ 3 euro)

 

3 gangenmenu 39,50 euro p.p.

 

Smakelijk genieten!