Menu Lodge Visdonk

Voorgerecht

Hertencarpaccio en praline van eendenpaté met gemarineerde bospaddenstoelen en truffelmayonaise

Tonijn met gamba, wakame en een Oosterse sesamzaaddressing

Rilette van zalm en makreel-appel, komkommer, tomaat, mierikswortel, appel en foccacia toast

Crème brûlée van geitenkaas, stoofpeersalade, rode uiencompote en notenbrood

 

Tussengerecht

Herfstsoep van pastinaak, garnaaltjes en dragonolie

 

Hoofdgerechtkeuze

Wildstoverij afgeblust met Bockbier, knolpuree en geroosterde wintergroenten

Kabeljauwfilet met chermoulakruiden, knolpuree en geroosterde wintergroenten

Bospaddenstoelenrisotto met steak van knolselderij, truffelboter en notenmix

Hertenhaasfilet, wildstoverij, kroket van oesterzwam, rode kool, geroosterde wintergroenten en bosvruchtenjus (+ 4 euro)

Zeebaarsfilet, gambakroket, gebakken gamba, kreeftenjus en geroosterde wintergroenten (+ 4 euro)

 

Dessertskeuze

Warm appeltaartje met calvados, kaneel, appel, kruimeldeeg, vanille-ijs en slagroom

Coupe dame blanche met warme chocolade saus en Oreo`s

Kaasplankje met 4 kaasjes, vijgenbrood, vijgencompote en een shotje rode port (+ 3 euro)

Najaars dessert met macarons, karamelmousse, hazelnootpraline, peer en appel (+ 3 euro)

 

3 gangenmenu 39,50 p.p.

4 gangenmenu 46,50 p.p.

 

Smakelijk genieten!